Selecteer je droom-medewerker

Selecteer je droom-medewerker

Vind de juiste medewerker, door inzet van de beste online kanalen

In mijn vorige blog heb ik je tips gegeven hoe je je employer branding kunt inzetten om als werkgever zichtbaar te zijn. Als je werkgevers-imago op orde is, is het tijd om je vacature wereldkundig te maken in de juiste kanalen. Van belang is te weten waar jouw potentiële medewerkers actief zijn. Dit is mede afhankelijk van de type functie, het opleidingsniveau, de leeftijd, de branche enz.

Je wilt online werven

Het lijkt zo eenvoudig. Misschien kies je een vacaturesite omdat je die van naam kent, of omdat je daar in het verleden goede respons op hebt gehad. Online gaan de veranderingen heel snel. In de wereld van vacaturesites isheel veel differentiatie ontstaan, waardoor kandidaten, ook de latente zoekers, heel specifiek kunnen zoeken. Maak dan maar eens de juiste keuze uit. Daarnaast speelt Social Media een belangrijke rol in de zoektocht naar de juiste kandidaten.

Hoe zie je door de bomen het bos?

Hoe vind je de juiste sollicitanten voor jouw vacature?
Ik zie graag dat werkgevers met de juiste sollicitanten in contact komen. DVVR werkt samen met een specialist op recruitment marketing. Wekelijks worden duizenden vacatures online gezet voor grote en kleine opdrachtgevers. Slimme tools meten de respons van al deze vacatures op jobboards en social media constant.. Hierdoor ontstaat een benchmark. Deze wordt gebruikt om ook voor jouw vacature de juiste kanalen te selecteren. De kanalen waar jouw potentiële kandidaten aanwezig zijn. De combinatie van kanalen leveren ook scherpe tarieven. Tarieven die ver onder het niveau liggen die je betaalt als je deze kanalen los inzet. Het resultaat is kwalitatief goede respons, ook in de groep latente zoekers.

Zoek jij jouw droom-kandidaat?

Neem de proef op de som en mail ons het functieprofiel. Je ontvangt van ons een gratis media-advies hoe je de juiste kandidaten kunt bereiken.
Wil je dat wij het sollicitatieproces voor je stroomlijnen en professionaliseren? Neem contact op en ik vertel je uitvoerig over employer branding en hoe DVVR je kan helpen bij het vervullen van jouw vacatures.

Geen reactie's

Geef een reactie