Referenties

Paula is een zeer gedreven communicatieprofessional. We hebben Maxwell samen een nieuw gezicht gegeven. De kunst van Paula is dat ze goed luistert, waardoor ze in alle uitingen de kern weet te raken. Wat resulteert in een fijne en efficiënte samenwerking. Paula is een betrokken persoon, vol enthousiasme en ze is eerlijk. Ze schroomt niet haar mening te geven als ze ergens anders over denkt. Dit komt het merk en de samenwerking alleen maar ten goede. Paula houdt de touwtjes in handen, communiceert duidelijk en heeft respect voor de ander. Kortom; met Paula is het heerlijk samenwerken!
Sandra van Eijndt – Marketing Manager at Maxwell Holding BV


Ik heb de training ‘Ken je klant en bereik ze met social media’ gevolgd bij Paula van Remmen en Ingrid Thoonen. Tegen mijn collega-ondernemers zeg ik: ‘Ga het gewoon doen.’ Goed verzorgd, prima en duidelijke informatie en je krijgt handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt gaan. En dat voor een prima prijs. Het onderscheidende van Ingrid en Paula als duo: social & sales & communicatie. En dat is precies waar het in social media om gaat. Het is laagdrempelig en hands-on, je kunt er meteen mee beginnen. Ze zijn een prima duo, aanvullend op de inhoud en op elkaar. Prima verzorging, koffie, thee, hapjes en snoeperijen. Kortom : een leuk en leerzaam uitje met jezelf. Jozan Coenen – MfN registermediator bij First Seven – www.first7.nl


Ons visitekaartje is erg mooi geworden. De eerste waar ik echt blij mee ben. Beetje zoals mijn Apple (eerst denk je: jee wat duur, en dan wil je niet meer zonder).
Ilse Schrijver – Kleynenborgh, kenniscentrum voor ondernemers – www.kleynenborgh.com


Werken aan mijn online zichtbaarheid? Tja, ik schrijf liever voor een ander zullen we maar zeggen. De workshop ‘Ken je klant en hoe bereik je ze met social media?’ van Ingrid Thoonen en Paula van Remmen stimuleerde me om vooral planmatiger te gaan posten. En om thuis eens te experimenteren met opmaaktools, klantprofielen en een contentkalender. Leuk! Ingrid en Paula en creëren een prettige sfeer en zorgen ervoor dat deelnemers van elkaar kunnen leren. Een aanrader!
Sarian Dijkstra – tekstverbeteraar Tekstbureau Saer – https://tekstbureausaer.nl


Paula heb ik tijdens de opleiding Cross Media Dialoog Marketing leren kennen als een vakvrouw op het gebied van communicatie. Ze staat open voor de vernieuwing in het vak. Creatief, gedreven en als het nodig is heel nuchter en relativerend. Paula vindt dat je kennis vooral niet voor jezelf moet houden, dat moet je delen met anderen. Want dan krijg je later vast wel weer wat van die ander terug.
Koos in ’t Hout – communicatieadviseur bij Kwoot – www.kwoot.nu


De huisstijl van Fysiofit de Liemers was toe aan een restyling. Paula heeft deze uitstekend vormgegeven. Folders, visite- en afsprakenkaartjes, belettering auto, bestickering pand en ons logo is onder haar leiding tot stand gekomen.  Paula kan mijn ideeën en de sfeer van de praktijk heel goed vertalen naar teksten en beelden. Ze voelt intuïtief aan welke kant ik op wil. Ze is mijn sparringpartner bij het organiseren van bepaalde activiteiten, zoals onze wandelactie voor Alpe d’HuZes team Duiven. Daarnaast houdt ze me scherp: ik krijg een mail of een appje als we elkaar een tijdje niet gesproken hebben. “Hoi Josée, zullen we weer eens afspreken?” Ze is positief kritisch, eerlijk, direct en houdt zich aan afspraken. Voor mij zijn dit belangrijke kwaliteiten om goed met iemand te kunnen samenwerken. Josée Veneklaas – Fysiofit De Liemers – www.fysiofitdeliemers.nl