Een nieuw jaar, weer een nieuw begin!

mooi 2018 - ik wens je meer zichtbaarheid

Een nieuw jaar, weer een nieuw begin!

Terugkijken, ik doe er niet aan. Alles wat ik zie of hoor, geeft mij inspiratie om nog meer nieuwe ervaringen op te doen. Zo heb ik dat in 2017 gedaan, dat blijf ik ook in 2018 doen. Heb ik dan geen plannen? Nou, juist wel! Ik wil in 2018 de beste hands-on communicatieregisseur worden in de Liemers. Ik wil nóg meer klanten helpen met het vergroten van hun zichtbaarheid. Zodat ze vaker hun klanten kunnen helpen met hun oplossing (product of dienst).

Mijn passie

Ik help ondernemers te scoren met communicatie in alle kanalen, zowel online als offline. Want je kunt niet NIET communiceren! Overal waar je je neus laat zien, of van je laat horen, laat je een indruk achter. Mijn toegevoegde waarde: Zorgen dat je het overzicht blijft houden in de hoeveelheid communicatiemogelijkheden. Klanten die met mij werken, weten hoe ik dit doe! 

Heb je het idee dat je misschien een beetje bedrijfsblind bent geworden?
Of kun je wel een frisse kritische blik op de eerste indruk van je bedrijf gebruiken?

 Hoe het werkt

  • We maken een afspraak, bij voorkeur bij jou op locatie, voor een kennismakingsgesprek van 1,5 uur.
  • Samen kijken we naar wat jij wilt, maar ook wat jouw klant wil weten. Alles in het teken van een grotere en betere zichtbaarheid van je bedrijf.
  • Besluiten we tot een verdere samenwerking, dan ontvang je een gespreksverslag en een begroting. Ik houd wel van verrassingen, maar niet van ‘verrassingen achteraf’.

Tot slot

Wil jij een frisse kritische blok op de eerste indruk van je bedrijf? Bel of mail me dan.

Wil je maximaal 1x per maand mijn tips, blogs of nieuwtjes ontvangen? Onderin de footer van elke pagina op deze website kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. 

Geen reactie's

Geef een reactie