Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Ruim 35 jaar ervaring in reclame, vormgeving, media, drukwerk en alles wat met communicatie te maken heeft. Het heeft me veel gebracht. Veel fijne klanten, prachtige projecten en veel mooie eindresultaten waar klanten gelukkig van zijn geworden. En waar ik heel erg trots op ben. En toch ga ik het nu anders doen.

Dank aan Ton

Daar was tijd en moed voor nodig. Een fantastische werkvakantie met gelijkgestemde ondernemers dit voorjaar van Panama City naar Lissabon (de oversteek van de Atlantische Oceaan) heeft me het inzicht gegeven dat het nú anders moet. Ton de Vlieger heeft jaren de kar getrokken van De Vlieger Reklame naar DVVR Communicatie & Creatie. Ik ben hem daar heel erg dankbaar voor. Toch is de markt zodanig veranderd dat het concept van toen niet meer werkt. De wereld van reclame en communicatie is totaal veranderd. De budgetten zijn anders, de wegen om de klant te bereiken zijn niet meer alleen op papier, de digitale mogelijkheden zijn niet meer uit te sluiten. Maar ook de manier van werken van een reclamebureau zoals Ton dat in 1975 begon, werkt niet meer.

 

Toch is deze jarenlange ervaring geen weggegooid geld. Zeker niet! Ik heb de gelegenheid genomen mijn ervaring uit het tijdperk van print te combineren met online. Het crossmediale (combinatie van online en offline die elkaar versterken) van communicatie blijft me boeien. Het ene kan het andere niet uitsluiten. Ook hier geldt 1+1=3. Mede daardoor is de hele wereld van communicatie complexer geworden. Welke kanalen moet je nu kiezen om jouw ideale klant, jouw droomklant te bereiken. Weet je wie je klant is en, minstens zo belangrijk, wat zijn probleem is. Maar weet je ook welke oplossing jij voor dat probleem kunt bieden? In plaats van jezelf hard te verkopen, is het nu belangrijk dat jouw droomklant je leert kennen, je expertise leuk gaat vinden en je het vertrouwen geeft zodat ze bij je willen kopen. De ondernemer daarin helpen om tot een goede boodschap te komen via het juiste kanaal, dat is mijn ultieme uitdaging.

 

Mijn anders doen betekent niet dat DVVR gaat stoppen. Zeker niet. Wat wel anders wordt, is dat ik, Paula van Remmen, ondernemers ga helpen die echt het verschil willen maken en willen scoren met communicatie.

Ik ben er voor de ondernemer die WIL scoren, maar daar zelf geen tijd voor heeft. Die WIL werken aan zijn bedrijf om groei te realiseren, die op zoek is naar een sparringpartner die met een frisse, open blik naar zijn onderneming kijkt en die daarna ook nog het hele communicatietraject kan uitvoeren. Met al mijn kennis, ervaring en netwerk van specialisten in alle vormen van communicatie (vormgevers, tekstschrijvers, fotografen, dtp-ers, drukkers, merchandising leveranciers, enz.) help ik ondernemers die willen groeien en werken aan de zichtbaarheid van hun onderneming.

 

Omdat ik het verlengstuk van de ondernemer wil zijn, maak je gebruik van mijn ervaring, kennis en netwerk als dat nodig is. Voor mij geen overheadkosten (ik sta tenslotte niet bij je op de loonlijst) maar wel jouw persoonlijke vraagbaak over alles wat met jouw professionele uitstraling en zichtbaarheid te maken heeft. Samen bepalen we jouw doelen, kijken we wat jouw klant nodig heeft om bij jou te gaan kopen. En dat ze tevreden zijn met hun aankoop.

Ik houd je de spiegel voor

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om jezelf, je eigen bedrijf, zichtbaar te maken. Jezelf laten zien vinden veel ondernemers moeilijk. Het is vaak confronterend. En toch gaat het er niet om wat je zelf vindt of ziet, maar hoe jouw potentiële klant je ziet. Welke indruk krijgt hij van jou? Kom je betrouwbaar over? Ben jij echt de expert in jouw vakgebied? Die spiegel houd ik je voor. Ik stel kritische vragen, die niet altijd voor de hand liggen, met maar één doel: ontdekken wat jouw klant beweegt bij jou te gaan kopen.

 

Mijn uitgangspunt is wederzijds vertrouwen en inzet. Ik sta voor wat ik doe en dat doe ik in het belang van mijn klant. Afspraak is afspraak en van onaangename verrassingen houd ik niet. Ik maak duidelijke afspraken over budget, planning en (creatieve) uitvoering. No nonsense, eerlijk maar ook verrassend.

 

Mijn huidige klanten zijn net zo belangrijk als mijn nieuwe klanten. Zij kennen al jaren mijn werkwijze en weten wat ze aan me hebben. Wil je van een ander horen hoe ik werk, bel en ik geef je een aantal referenties, zodat je het ze zelf kunt vragen. Wil je eerst meer van mij weten? Kijk gerust rond op mijn website www.paulavanremmen.nl en lees daar ook de verhalen van mijn klanten. Je kunt je daar ook inschrijven op mijn nieuwsbrief. Zo ben je altijd het eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

 

Ben je overtuigd? Bel me dan en we maken een afspraak voor een adviesgesprek van 1,5 uur bij jou op locatie. Voor dit adviesgesprek ontvang je een factuur van € 250,- excl BTW. Samen inventariseren we je doel en wat ik je kan bieden. Als dit leidt tot een opdracht wordt de factuur voor dit eerste gesprek op de volgende factuur gecrediteerd.

Geen reactie's

Geef een reactie