Het wordt een hete, spannende zomer

Het wordt een hete, spannende zomer

Olympische sporters zorgen voor Nederlandse zichtbaarheid

Met de Olympische Spelen in augustus in Rio de Janeiro gaan we een spannende zomer tegemoet. Of de zomer ook heet wordt, wat het weer betreft, zal een verrassing blijven.
We gaan het ervaren.

Veel sporters hebben zich voor dit mondiale evenement geplaatst. Je plaatsen zorgt zichtbaarheid. Om zichtbaar te blijven, moeten de topsporters in Rio presteren. Zeker weten, ze gaan allemaal voor goud.

Zo werkt het ook voor je bedrijf. Je wilt zichtbaar zijn voor je doelgroep. Je wilt dat je potentiƫle klanten je vinden en je willen leren kennen. Omdat te bereiken moet je investeren in je imago en je zichtbaarheid. Dat vraagt om inzet. Maar ook om kennis op het gebied van communicatie.

Drie belangrijke vragen

  1. Wie is jouw droomklant?
  2. Waar kun je je droomklant bereiken?
  3. Weet je wat je droomklant zoekt?

Belangrijke vragen die je brengen bij je communicatiedoelstelling.

Wij helpen je graag bij het beantwoorden van deze vragen. Maak kennis met de werkwijze van Communicatiehuis de Liemers en meld je aan voor onze workshop. De start voor jouw bedrijf om nog beter zichtbaar te worden. Kijk op www.communicatiehuisdeliemers.nl voor alle data. Maximaal 6 ondernemers kunnen per avond deelnemen. Succes verzekerd.

Terug naar onze sporters. Zij zorgen voor een perfecte voorbereiding om in Rio te kunnen vlammen. Zij hebben hun doelstelling geformuleerd en zijn de ambassadeurs van ons land. Ze zijn herkenbaar als Nederland en geven daarmee ook ons Nederland-visitekaartje af.

NOC*NSF draagt bij aan herkenning, zichtbaarheid en benoemt de gezamenlijke doelstellingen. De ambitie is om in de top 10 van de wereld terecht te komen.

Nederland wordt geassocieerd met de kleur oranje. Niet alleen de sporters, maar ook de Nederlandse supporters zijn daardoor overal in de wereld herkenbaar. Consequent gebruik door de jaren heen hebben hiervoor gezorgd. Een investering van jaren, die niet uit te drukken is in geld. En die zich ook niet beperkt tot alleen de Olympische Spelen. Overal is het oranje legioen aanwezig als er door Nederlanders wordt gesport.
Behalve dan dit jaar op het EK…

Geen reactie's

Geef een reactie