Campagne klaar, Nu uitvoeren!

Je plan is klaar. Je hebt het getoetst. Maar nu nog uitvoeren. Hoe pak je dit aan? Je kunt het zelf doen of je laat een professional de uitvoering begeleiden. Het bespaart je veel tijd en wellicht ben je ook voordeliger uit.

 

Het kan zijn dat we samen jouw plannen hebben besproken en uitgewerkt. Het is aan jou om te beslissen of je het daarna zelf wilt laten uitvoeren door bijvoorbeeld een vormgever, webbouwer, drukker of wat of wie dan ook nodig is.

 

Of je hebt zelf je plannen gemaakt, maar ontbreekt het je aan tijd om zelf het vervolgtraject aan te sturen? Ook dan kan ik je helpen.  Op basis van jouw plannen kan ik de briefing maken en de uitvoering begeleiden. Ik toets de uitvoering aan de briefing en pas als dat klopt, kom ik bij je terug. Samen bespreken we het resultaat en sturen we bij. Zo heb je er minder omkijken naar, maar past het eindresultaat wel bij je organisatie.

Ik ben pas klaar als het helemaal klaar is, tot dat de website live gaat, het drukwerk is geleverd of je tevreden je in je eigen stand staat.

 

Want uiteindelijk gaat er erom dat wat er gemaakt is, past bij je onderneming. Jij en de medewerkers moeten er graag mee willen werken. Je moet trots kunnen zijn op het eindresultaat.

 

Hoe het werkt

We maken een afspraak, bij voorkeur bij jou op locatie, voor een adviesgesprek. Zo kan ik kennismaken met je bedrijf, voelen hoe ik binnenkom, welke indruk ik krijg. Dat is belangrijk om te ervaren, want ik ‘ben’ die nieuwe klant. Samen kijken we naar wat je wilt dat ik voor je ga doen en welk resultaat je wilt behalen. Je krijgt van mij een kort gespreksverslag, een duidelijke opdrachtomschrijving en bijpassende begroting.

 

Pas als we het samen eens zijn, ga ik voor je aan de slag.

Ik werk je plannen uit tot een briefing, inclusief tekst waar een vormgever, webbouwer of wie dan ook nodig is, mee aan de slag kan.

 

Geld

Je mag gebruik maken van mijn ervaring, kennis en kunde alsof ik een onderdeel van jouw organisatie ben. Uiteraard moet ook ik mijn rekeningen betalen. Dus werk ik niet voor niets.

Voor het eerste adviesgesprek ontvang je een factuur van € 250,- exclusief BTW. Als dit gesprek leidt tot een opdracht, wordt de factuur voor dit eerste gesprek op de volgende factuur gecrediteerd.
We kunnen uiteraard afspraken maken over de wijze van facturering. Denk aan een vast bedrag per maand als abonnement, een strippenkaart voor een aantal uur of een vooraf afgebakende begroting. In alle gevallen bespreken we samen wat ik wel ga doen en wat niet.

Inkopen die voor het opdracht nodig zijn, vallen buiten een abonnement of strippenkaart. Deze worden gefactureerd direct na levering of, ingeval van bestelling via internet ontvang je de factuur vooraf en ga ik voor je bestellen als de betaling binnen is.